Integritetspolicy

Cileo AB (i texten även “vi”) arbetar för att säkerställa att din integritet skyddas vid din användning av våra tjänster. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter ska bearbetas och skyddas. Håll dig uppdaterad om eventuella förändringar av denna integritetspolicy genom att besöka vår webbplats.
 

Vad omfattar policyn?

  • Policyn handlar om hur Cileo AB hanterar den personliga information som vi mottar och samlar in genom webbplatsen https://cileo.se. Personlig information är information som kan identifiera dig, exempelvis ditt namn, adress, epost-adress, telefonnummer, loggar från din webbläsare, IP-adress och cookie-information och som inte är publikt på andra ställen.
  • Policyn behandlar inte andra företag som Cileo AB inte äger  eller kontrollerar, eller andra som inte är anställda av Cileo AB.
  • Vi tar inte ansvar för din integritet eller innehållet på externa webbplatser, till vilka det kan finnas länkar på webbplatsen.

Du har rätt att en gång per år begära information om vilka uppgifter som finns om dig. Och du kan alltid kontakta oss om du vill korrigera, radera eller spärra dina personuppgifter.


Rulla till toppen